Rólunk

 • Creditreform Magyarország
  sekretariat Creditreform

  A Magyar Creditreform cég 1990 óta sikeres résztvevője a magyar piacnak. Ismerje meg cégünk vezetőit és üzletfeleit.

  Tovább

 • Creditreform International

  Creditreform International

  A Creditreform International 20 különböző ország önállóan működő intézményeit fogja egységbe. 1995-ös megalakítás óta több különböző standard szabályozza az információszolgáltatás és az inkasszó minőségét, szilárd alapokat szolgáltatva az üzleti kapcsolatokhoz és a külföldi befektetésekhez.

  Európa egyik legnagyobb információszolgáltatójaként 175 fiókirodával rendelkezünk a kontinensen, cégünk a fejlődő államokban is biztosítja a sikeres üzletemenet lebonyolítását. Jelenleg a következő országokban folytatunk üzleti tevékenységet.

  Tovább

 • A Creditreform csoportról

  A Creditreform csoportról

  A Creditreform szervezetet 1879-ben alapították Mainzban, azzal a céllal, hogy tagjai védelmet élvezzenek az esetleges veszteségektől. Ez a célkitűzés a mai napig nem változott. Segítünk abban, hogy a gazdasági folyamatok áttekinthetőbbé váljanak, hogy elkerülhetőek legyenek a veszteségek és hogy leszorítsuk az üzletkötés során keletkező kockázatokat. Az idők folyamán szolgáltatásaink optimalizálódtak és bővültek, a cég ma már teljeskörű ajánlatot tud adni a kliensek és a kockázatok integrált menedzselési láncának bármely pontján.

  Tovább

Creditreform Kft.

1087 Budapest Könyves Kálmán Krt. 76.
Telefonszám: +36 1 3333 000
Faxszám : +36 1 3333 111

Nyitvatartás:

H-CS: 8-16:30

P: 8-15:30


ertekesites@creditreform.hu
http://www.creditreform.hu

Letöltés

© 2018 Creditreform Cégszövetség

Kontakt / Contact

kontaktcenter

Contactcenter
Kapcsolat