Termékek és szolgáltatások

Részletes információ szolgáltatásainkról

 • Céginformáció

  A Creditreform Európa egyik legnagyobb és legjelentősebb adatbankjával rendelkezik, és piacvezető a cég információ szolgáltatások területén.

  A több mint 130 éves múlt, a világon egyedülálló bonitási index rendszer lehetőséget biztosít Önnek is arra, hogy cégminősítő céginformáció kapjon a világ összes országából. A franchise-rendszer alapján dolgozó cégszövetség 50 országban biztosítja Önnek az üzleti kockázat csökkentéséhez, a vezetői döntés elősegítéséhez szükséges cégminősítő céginformáció elkészítését.

   Tovább

 • Követeléskezelés

  A Creditreform Kft. a Creditreform cégszövetség tagjaként mind belföldi, mind külföldi relációban biztosítja partnerei részére követeléskezelő szolgáltatását. Legfontosabb irányelv, hogy a vonatkozó jogszabályok tiszteletben tartásával, de minden törvényes eszközzel elősegítsük megbízóink számára lejárt, jogos követeléseik minél gyorsabb térülését, peren kívüli eljárás keretében, a kedvezőbb likviditás, a legoptimálisabb követelésállomány elérését anélkül, hogy közben az adós(ok) emberi méltóságát, jogait, s ezzel megbízóink üzleti érdekeit sértenénk.

  Tovább

 • Marketing címlisták

  A növekvő piaci verseny idején egyre nehezebb az új ügyfelek toborzása, a célcsoportok, új partnerek felkutatása. Szerezzen potenciális ügyfeleket adatbázisa számára azáltal, hogy célirányosan szelektál.

  Tovább

 • Ügyfélfigyelés

  Adja át nekünk az ügyfél-portfolióját - a Creditreform Monitoring szolgáltatása segítségével folyamatosan frissítjük ügyfélköre adatait és figyeljük bonitásukat.

  Tovább...

 • Amadeus

  Amadeus

  Kérjen le egy gombnyomással céginformációt európa bármely országából.

  Tovább

Creditreform Kft.

1087 Budapest Könyves Kálmán Krt. 76.
Telefonszám: +36 1 3333 000
Faxszám : +36 1 3333 111

Nyitvatartás:

H-CS: 8-16:30

P: 8-15:30


ertekesites@creditreform.hu
http://www.creditreform.hu

© 2018 Creditreform Cégszövetség

Kontakt / Contact

kontaktcenter

Contactcenter
Kapcsolat