"Az információ hatalom, ha jól használod, győzelem!"

A Creditreform Európa egyik legnagyobb és legjelentősebb adatbankjával rendelkezik, és piacvezető a céginformáció szolgáltatások területén.

A több mint 130 éves múlt, a világon egyedülálló bonitási indexrendszer lehetőséget biztosít Önnek is arra, hogy cégminősítő céginformációt kapjon a világ összes országából. A franchise-rendszer alapján dolgozó cégszövetség 50 országban biztosítja Önnek az üzleti kockázat csökkentéséhez, a vezetői döntés elősegítéséhez szükséges cégminősítő céginformáció elkészítését.

A céginformáció az alábbi strukturált adatokat tartalmazza:

 1. A cégjegyzékben található adatok (a cég elérhetősége, cégbírósági adatok, a cég tevékenységi köre, fő profilja, iroda- és telephely- címek)

 2. A cég működésére vonatkozó adatok (forgalmi adatok, aktíva-passzíva oldal legfontosabb adatsorai, létszám, ingatlanadatok, bankkapcsolat, érdekeltségek, referenciák, fontos tudnivalók, stb.)
 3. A cég minősítésére vonatkozó adatok (cégfejlődés, üzletmenet, mérlegelemzés, hitelképességi mutató, bonitási index, javaslat az üzleti kapcsolat kialakítását illetően, a biztosíték nélkül adható hitellimit összege)

 • Céginformáció

  Mielőtt rendelést ad le, ajánlatos pontos információkat beszereznie üzletfeléről. A Creditreform ellátja önt a partnere fizetőképességéről, anyagi helyzetéről és gazdasági környezetéről szóló szükséges információkkal.

  A gazdasági információnyújtás területén nyújtott megbízható szolgáltatásunk igénybevételével versenyelőnyt szerezhet.

  A Creditreform partnereként Ön, adatbázisunk segítségével, mindenre kiterjedő információt kaphat üzletfeléről.

  Online formában pillanatokon belül megkaphatja adatbázisunkból a gazdasági információkat. Kérését természetesen írásban vagy telefonon is leadhatja.

  Tovább

 • Creditreform Bonitási Index

  A bonitási index számítása különböző jellemzők alapján történik pl. jogi forma, tőkeforgalom, a cég életkora, üzletmenet, tulajdonosi struktúra, produktivitás, éves forgalom, fizetési mód, stb. A bonitási index segítségével, ami a lekérdezett cég kulcsfontosságú tulajdonságait értékeli, az ügyfelek kockázatai és lehetőségei is felbecsülhetőek. A rzikófaktor pontjai 100 és 600 közötti értéket vehetnek fel (bonitási index).

  Tovább

 • Creditreform integrált adatszolgáltatás

  Gyorsítsa fel cége kockázatkezelési tevékenységét integrált szolgáltatásunk segítségével.

  Tovább

 • Creditreform cégháló

  Creditreform cégháló

  Térképezze fel ügyfele érdekeltségeit a Creditreform cégkapcsolati háló segítségével. Az eszköz kiválóan alkalmazható értékesítési potenciálok kiaknázására és az üzleti kockázat mérséklésére.

  Tovább

Creditreform Kft.

1087 Budapest Könyves Kálmán Krt. 76.
Telefonszám: +36 1 3333 000
Faxszám : +36 1 3333 111

Nyitvatartás:

H-CS: 8-16:30

P: 8-15:30


ertekesites@creditreform.hu
http://www.creditreform.hu

© 2018 Creditreform Cégszövetség

Kontakt / Contact

kontaktcenter

Contactcenter
Kapcsolat