Rólunk

Világszerte összesen mintegy 157 ezer partnerünk választotta már a szolgáltatásainkat.

A Creditreform bemutatása

A Creditreform Németország vezető szolgáltatója az üzleti információk, marketingadatok és követeléskezelési megoldások terén. 1879 óta biztosítjuk partnereink részére üzleti kockázatokkal kapcsolatos védelmet, a modern kor kihívásainak megfelelő, folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal.
Ma csak Németországban 128 független irodánk működik, melyek hozzávetőlegesen 128 ezer partnerünkkel tartanak kapcsolatot. Partnereink között egyaránt megtalálhatóak nagy ipari konglomerátumok, bankok és biztosítótársaságok, kis- és középvállalkozások, és újonnan alakult gazdasági társaságok is. Szakembereink valamennyi partnerünk egyedi igényeihez igazodva segítenek felmérni az üzleti kockázatokat, építeni és gondozni az ügyfélkört, nyomon követni a fizetéseket és kintlevőségeket.


Világszerte mintegy 157 ezer partnerünk használja napi rendszerességgel frissülő adatbázisainkat, támaszkodik megoldásainkra. Munkánkat a Creditreform csoport, a Creditreform AG, a Creditreform International és a hozzá kapcsolódó világméretű partnerhálózat támogatja.

 

A Creditreform számokban

140
éves tapasztalat
88
millió vállalati adat (világszerte)
157000
partner világszerte

Filozófiánk és prioritásaink

  • Együtt – ügyfeleinkkel: Több mint 157 ezer partnerünkkel együtt, a saját és partnereink információi és fizetési tapasztalatai segítségével, folyamatos kapcsolattartással egy nagy és aktív, egymást támogató közösséget alkotunk.
  • Személyes – egyedi gondoskodás: partnereink számára minden esetben az egyedi igényeikhez igazodó, személyes szolgáltatásokat nyújtunk.
  • Egyszerű – a mindennapi üzleti tevékenységek megkönnyítése: online platformunk valamennyi partnerünk számára folyamatosan rendelkezésre áll.
  • Értékes – az információ és a tapasztalat a sikerek alapja: átfogó, rendszeresen frissülő adatbázisunk és 140 évnyi tapasztalatunk segíti partnereinket az üzleti kapcsolataik építése és gondozása során,
  • Támogató – partnereink mellett állunk: legyen szó a fizetőképesség vizsgálatáról, piacelemzésről, céginformációkról vagy követeléskezelésről, személyre szabott szolgáltatásaink partnereink igényeihez igazodnak.
Creditreform-Maerkte-Standorte-950x503.jpg

Komolyan vesszük az adatvédelmet és az adatbiztonságot

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a személyes és üzleti adatokat átláthatóan, célhoz kötötten, a vonatkozó magyar és európai uniós (az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete, GDPR) szabályok maradéktalan betartásával kezeljük. Az általunk kezelt adatokat magas szintű védelemmel ellátott saját szervereinken tároljuk.

Miért érdemes minket választani? Megoldásaink

Creditreform-Bonitaet-Risikobewertung-950x503-V2.png

Fizetőképesség és üzleti kockázatértékelés

Információgyűjtés, fizetőképesség értékelése, monitoring, fizetési tapasztalatok

TUDJON MEG TÖBBET
Creditreform-Inkasso-Rechnung-offen-950x503.jpg

Behajtás és kintlévőségek

Követeléskezelés, fizetési felszólítások, faktoring, bírósági és bíróságon kívüli eljárások

TUDJON MEG TÖBBET
Creditreform-Marktanalyse-Kundendaten-950x503.jpg

Piacelemzés és ügyféladatok

Követeléskezelés, fizetési felszólítások, faktoring, bírósági és bíróságon kívüli eljárások

TUDJON MEG TÖBBET