FIZETŐKÉPESSÉG ÉS KOCKÁZATÉRTÉKELÉS

Exkluzív üzleti információink segítségével felmérheti magyar és nemzetközi partnerei fizetőképességét, értékelheti a velük kapcsolatos üzleti kockázatok tényezőit.

Bízza ránk üzleti partnereinek értékelését

Naprakészen tudni szeretné üzleti partnerei gazdasági és pénzügyi helyzetét? Olyan megoldásokat keres, melyek segítenek biztos pénzügyi alapokra helyezni az üzleti döntéseit? Exkluzív céginformációink segítségével felmérheti új és meglévő partnerei fizetőképességét, értékelheti a velük kapcsolatos magyar és nemzetközi üzleti kockázatokat, egyaránt a magyar és a nemzetközi piacokon is.
Üzleti kapcsolatainak minden fázisában segítünk –- az akvizíciótól az új és meglévő ügyfelek kezelésén át egészen a követeléskezelésig. Széleskörű, naprakész információink biztosítják a megalapozott döntéshozatal lehetőségét. Pénzügyi és hitelinformációk, válallati adatok, elemzések, fizetéssel kapcsolatos tapasztalatok, monitoring –minden igényre megtaláljuk az optimális megoldást.

Creditreform-Bonitaet-Unternehmen-950x503.jpg

Vállalatok fizetőképességének ellenőrzése és nyomonkövetése

Vállalatok fizetőképességének ellenőrzése és nyomonkövetése
Mennyire fizetőképes egy (potenciális) partnere? Kérjen tőlünk információt, legyen az a közlekedési lámpa színeinek megfelelő gyorsértékelés vagy részletes prémium jelentés. Vállaljuk (potenciális) partnerek pénzügyi helyzetének nyomonkövetését is, melynek keretében naprakészen tájékoztatjuk Önt valamennyi, a partner helyzetében bekövetkező lényeges változásról.

 

Creditreform-Unternehmensinformationen-950x503.jpg

Vállalati adatok és információk beszerzése

Szeretne folyamatosan naprakészen tartani ügyfelei törzsadatait? Vegye igénybe céginformációs szolgáltatásunk teljes körű támogatását! Mérlegelni szeretné a pénzügyi kockázatokat és értékesítési lehetőségeket? Kérésére elemezzük más vállalkozásuk gazdasági-pénzügyi helyzetét és annak változásait, folyamatosan értékeljük a piaci lehetőségeket és sajátosságokat!

 

creditreform-finanzkommunikation-950x503.png

Fizetési tapasztalatok megosztása és fizetőképesség tanúsítása

Szeretné tudni, hogy az ügyfelei pontosan fizetnek-e más beszállítóknak? Ebben nyújt segítséget az egyes partnerekkel kapcsolatos fizetési tapasztalatokat összegző adatbázisunk. Amennyiben pedig a saját vállalkozása fizetőképességét szeretné hitelt érdemlően tanúsíttatni, vegye igénybe a CrefoZert szolgáltatásunkat!

Pontos értékelés: A Creditreform fizetőképességi index

Fizetőképességi indexünk lehetővé teszi az üzleti partnerek fizetőképességének gyors és közvetlen értékelését. Az értékeléshez az adott partnerről hozzáférhető információk széles körét vesszük alapul, és azokat fontosságuknak megfelelően súlyozzuk és összesítjük – így születik meg a Creditreform fizetőképességi index. Az értékelés során figyelembe vesszük az iparági kockázatot, a fizetési módot, a forgalmat, a hitelképességet, az alkalmazottak számát, vagy éppen a kintlevőségek nagyságát. A Creditreform fizetőképességi index számszerűsíti az üzleti partner pénzügyi helyzetét – legyen szó kiváló fizetőképességről vagy súlyos és azonnali pénzügyi kockázatokról. Az index segíti megalapozni az üzleti partnerekkel kapcsolatos valamennyi pénzügyi döntést, csökkenti a pénzügyi kockázatokat.
Annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a legkiválóbb értékeléseket készíthessük, folyamatosan fejlesztjük a fizetőképességi index számítási módszerét és a figyelembe vehető adatok körét, az értékelés körébe pedig a mindenkori legfrissebb gazdasági-pénzügyi eseményeket is beemeljük.

Garantált adatminőség – az Ön sikere a mi felelősségünk is

Megbízható alapok nélkül nem lehet racionálisan eldönteni, hogy melyik ügyfélkapcsolat lehet hosszú távon is nyereséges, és melyik hordoz nagyobb kockázatokat magában. Annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújthassuk, információinkat egymástól független forrásokból szerezzük be, és napi rendszerességgel ellenőrizzük. Forrásaink közé tartoznak a nyilvánosan elérhető közhiteles adatbázisok, szakmai szervezeti tagságok, éves és évközi mérlegek és pénzügyi beszámolók, fizetési és esetleges követeléskezelési tapasztalatok, partneri visszajelzések egyaránt. Exkluzív Creditreform szolgáltatásunk keretében a begyűjtött adatokat szakértőink számos szakmai szempont alapulvételével külön is elemzik.

Miért érdemes bennünket választani?

  • Megbízható fizetőképességi értékelések

  • Folyamatosan ellenőrzött, naprakész adatbázisok

  • Hazai és nemzetközi céginformációk

  • Személyre szabott megoldások

  • Folyamatos tanácsadás és személyes kapcsolattartó

  • Az adatvédelmi és adatbiztonsági követelmények tiszteletben tartása

Kapcsolatfelvételi űrlap