Kintlevőségek kezelése és követeléskezelés

Professzionális követeléskezelési és behajtási szolgáltatásainkkal támogatjuk partnereinket a kintlevőségek kezelésével kapcsolatos eljárás minden fázisában, segítünk megelőzni a fizetési késedelmeket

Hatékony követeléskezelés – partnereink sikeréért

Ügyfele nem fizette meg időben valamely termék vagy szolgáltatás ellenértékét, és a követelés lejárt? A pénzügyi kockázatok csökkentése érdekében érdemes mielőbb megtenni a szükséges lépéseket a fizetési késedelmek elkerülése és a kintlevőségek csökkentése érdekében. Egy gazdasági társaság számára a jól működő, az esedékes követeléseket és kintlevőségeket naprakészen követő követeléskezelési rendszer kulcsfontosságú a pénzügyileg hatékony és stabil működéshez. A fő cél a fizetési késedelmek elkerülése és a már keletkezett kintlévőségek hatékony kezelése. Ez magában foglalja a megelőző intézkedéseket is, amelyek az üzleti tranzakció megkötése előtti megfelelő szerződéstervezéssel kezdődnek.
A késedelmes fizetés számos problémát okozhat egy vállalkozás működésében: a be nem folyt ellenértékekkel a vállalkozás nem gazdálkodhat szabadon, adott esetben további pénzügyi források bevonására kényszerülhet, ráadásul a követelések behajtása költség- és időigényes folyamat is lehet, különösen akkor, ha az ügyfél fizetőképessége bizonytalanná vált. A követeléskezelés teljes spektrumát lefedő professzionális megoldásainkkal átfogó támogatást nyújtunk partnereinknek a fizetési késedelmek megelőzése, valamint a kintlevőségek kezelése és mielőbbi behajtása területén egyaránt.

Bármilyen helyzetben is van - mi megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Creditreform-Inkasso-neu-950x503.jpg

Kintlevőségek behajtása

Személyre szabott megoldásokat kínálunk partnereinknek a lejárt követelések behajtására – legyen szó peren kívüli eljárásokról, fizetési meghagyásról, peres eljárásról, bírósági végrehajtásról vagy a be nem hajtott kintlevőségek hosszú távú nyomonkövetéséről. Szolgáltatásaink segítenek a kintlevőségek mielőbbi behajtásában – hazai és külföldi üzleti partnerek esetén egyaránt.

950x503-kreditversicherung.jpg

Követelések védelme

Követeléseinek biztosítására különböző típusú behajthatatlan követelés- vagy kereskedelmi hitelbiztosításokat  is kínálunk. A fizetési képesség előzetes ellenőrzése, a követelések hatékony behajtása és a követelések védelmét célzó biztosítás kombinációja segítségével minimalizálhatóak az üzleti kapcsolatokból fakadó pénzügyi kockázatok és a nemfizetésből eredő károk.

Creditreform-Verkauf-Forderung-Rechnung-950x503_01.jpg

Követelések értékesítése

Azonnali likviditásra van szüksége a nagyobb pénzügyi mozgástérhez, a növekedéshez? Akkor a faktoring – számlaköveteléseinek értékesítése – lehet a megfelelő megoldás.

Creditreform-Inkasso-Zahlung-leisten-950x503.jpg

Tartozás megfizetése

Fizetési felszólítást kapott a Creditreformtól, és szeretné gyorsan rendezni az elmaradt fizetését? Néhány egyszerű lépésben elmagyarázzuk, hogyan tehet eleget gyorsan fizetési kötelezettségének, illetőleg milyen egyedi lehetőségeket tudunk biztosítani.

Követeléskezelés szakértő támogatással

A hatékony követeléskezelés nem a behajtással kezdődik, hanem sokkal inkább ott végződik. Filozófiánk, hogy partnereink ügyfeleivel való kapcsolatépítésének és kapcsolattartásának teljes folyamatát támogatjuk, és ennek keretében optimalizáljuk a kintlevőségek kezelésének teljes folyamatát. Partnereink számára már előzetesen biztosítjuk a meglevő és leendő ügyfelek fizetőképességének értékelését, a kintlevőségek biztosítását vagy faktorálását (Crefo Faktoring szolgáltatásunk keretében) éppúgy, mint a kintlevőségek behajtását. A követelések behajtása körében egyaránt vállaljuk a hamarosan esedékessé váló követelésekre vonatkozó fizetési emlékeztető kiküldését, már lejárt követelésekre vonatkozó fizetési felszólítások kézbesítését, fizetési meghagyásos, peres és peren kívüli behajtás kezdeményezését, a végrehajtási eljárás nyomon követését. Az ügyfelekkel való üzleti kapcsolatok bármely fázisában fordulhat hozzánk – mindig megtaláljuk a partnereink számára legoptimálisabb megoldásokat.

Miért érdemes a Creditreformot választani?

 • Professzionális követeléskezelés a kezdetektől a tartozás kiegyenlítéséig

 • Személyes, akár partnerünkhöz is kitelepülő behajtási munkatárs

 • Nagyfokú behajtási eredményesség – a Creditreform fizetőképességre vonatkozó adatainak segítségével

 • Behajtási szakértőink egyéni, a partnerünkre, az adósra és a kintlevőségre is tekintettel levő megközelítése

 • Sikerorientált behajtási feltételek

 • Havi rendszerességű elszámolás

 • Gyors és átlátható ügykezelés

 • A behajtási folyamatok naprakész nyomonkövetése

 • Külföldi behajtási ügyek átvétele

 • Az adósok helyzetére is tekintettel levő, tisztességes behajtási módszerek

   

   

Kapcsolatfelvételi űrlap