PIACELEMZÉS ÉS ÜGYFELEK

Marketingszolgáltatásaink keretében aktuális piaci információkkal és elemzésekkel, valamint ügyféladatokkal segítjük partnereinket az üzleti tevékenység és az ügyfélkör építésében.

Optimalizáljuk az ügyfélkezelését, kiemeljük a lehetőségeket

Alaposan ismeri a piacait és célcsoportjait, rendelkezik minden szükséges információval a jelenlegi és potenciális ügyfeleiről? A naprakész piaci és ügyféladatok elengedhetetlenek egy vállalkozás közép- és hosszú távú sikerességéhez. Csak az a vállalkozás lehet igazán sikeres, amely nagy alapossággal ismeri a földrajzi és iparági piacot, az ügyfélkörben rejlő adottságokat és a potenciális ügyfelek körét. Mindezen információk segítenek helyesen pozicionálni a vállalkozást – ami különösen az olyan piacokon kulcsfontosságú, ahol az átlagosnál is nagyobb a piaci verseny.
Szolgáltatásunk keretében segítünk azonosítani a nagy fejlődési potenciállal bíró jelenlegi és potenciális új ügyfeleket. Elemzéseink támogatják partnereinket az új célcsoportok meghatározásában, újabb földrajzi piacokon való megjelenésben, új ügyfelek szerzésében. És nem mellékesen, mindez a már meglevő ügyfélkörre vonatkozó adatok naprakészen tartásával is jár – ami pedig a mindennapi működés biztosítéka a jelenben.

Bármilyen helyzetben is van –mi megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Creditreform-Maerkte-Standorte-950x503.jpg

Piacelemzés

Szeretné tudni, hogy a vállalkozása milyen aktuális pozíciókat foglal el a releváns piacokon, és milyen piaci növekedési lehetőségek állnak a vállalkozás előtt? Piacelemzéssel értékeljük az iparág és a földrajzi piac sajátosságait, különös figyelemmel a partnerünk piaci helyzetére. Új piacot keres vállalkozásának? Helyszínelemzéssel értékeljük a potenciális új piacokat, figyelemmel a versenytársak jelenlétére, a potenciális ügyfélkörre, a jogi szabályozási és adózási környezetre, az infrastrukturális és egyéb logisztikai szempontokra.

Creditreform-Kunden-Akquise-Bindung-950x503.jpg

Ügyfélkör-elemzés

Új, potenciális ügyfeleket keres, vagy csak kíváncsi a jelenlegi ügyfélköre valós értékére? Naprakész adatbázisunk segítségével meghatározzuk a jelenlegi ügyfélkörében rejlő piaci lehetőségeket, és javaslatot teszünk az ügyfélkör potenciális bővítésének módjára és irányára is.

Marketingszolgáltatásaink előnyei

  • A legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelő, több forrásból származó adatbázis alapján dolgozunk.
  • Egyedi partnerigényekhez igazodó, pontos célcsoport-meghatározás (targetálás).
  • Naprakész adatbázisok.
  • Hosszú távra szóló, célzott ügyfélkapcsolatok – költséghatékony marketingszolgáltatások.
  • Minden szükséges szolgáltatás egy helyen, a partnereinkkel való egyeztetéstől az adatbázisok frissítésén át az elemzésekig.

 

Megoldásaink partnereink számára

Marketingszolgáltatásainkkal megmutatjuk partnereink számára az üzleti kapcsolataikban rejlő lehetőségeket és kockázatokat, hatékonyabbá téve piaci jelenlétüket. Segítünk partnereink számára felmérni a piaci tényezőket, megtalálni a potenciális növekedés helyét és irányát, azonosítani a növekedéshez szükséges legmegfelelőbb potenciális ügyfélkört, vagy éppen ellenkezőleg, meghatározni a kevésbé eredményes piaci jelenléthez vezető tényezőket, a jelenlegi ügyfélkörben rejlő kockázatokat. Szolgáltatásaink keretében átvilágítjuk partnerünk ügyfélkapcsolatait, felhasználva a Creditreform saját fejlesztésű, számos ellenőrzött forrás felhasználásával készülő és folyamatosan naprakészen tartott adatbázisát is. Szolgáltatásainkat mindenkor a partnereink egyedi igényeihez igazítjuk.

Kapcsolatfelvételi űrlap