Online szolgáltatások

Ezen az oldalon találhat áttekintést az online szolgáltatásainkról. Felhívjuk a figyelmét, hogy egyes szolgáltatásaink csak partnereink számára érhetőek el.

 • Hazai cégadatbázis

  Hazai cégadatbázis Céginformációs rendszerünk segítségével meggyőződhet leendő vagy meglévő üzleti partnereinek kockázatosságáról, méretéről és pénzügyi helyzetéről akár tíz évre visszamenőlegesen. Pár perc alatt magabiztosan tudni fogja, érdemes-e üzleti kapcsolatot építeni vagy fenntartani egy adott céggel a kockázati mutatóink alapján.
  Megoldásunk gyorsan és pontosan megmutatja azt, Minden, amit valóban tudni érdemes egy vállalkozás gazdasági hátteréről.

  Bejelentkezés a nemzeti adatbázis használatához

   

 • BIGNet

  Az európai piacokon a Creditreform a vezető nemzeti szolgáltatókkal működik együtt a BIGNet (BIGNet - Business Information Group Network) hálózat keretében. A BIGNet tagjai olyan független szervezetek, melyek anyaországukban üzleti információkat nyújtanak, követeléskezelési és fizetőképességi értékeléséket készítenek partnereik számára. A Creditreform a BIGNet hálózaton belül a gazdasági információk vezető szolgáltatója.

  Bejelentkezés a BIGNet adatbázis használatához